Sara Skyttedal toppar Kristdemokraternas riksdagslista i Kronoberg

sara_riksdagen

Sara Skyttedal är Kristdemokraterna i Kronobergs förstanamn inför riksdagsvalet. Det står klart efter att partidistriktet nu fastställt sin lista. Sara är idag förbundsordförande för Kristdemokratiska Ungdomsförbundet och har tidigare bott och studerat i Växjö.

– Jag är oerhört glad och hedrad över att ha fått detta förtroende. Jag känner mig mycket taggad inför det hårda arbete som nu väntar i valrörelsen. Jag kommer att göra mitt yttersta för att få Kronobergarnas förtroende att sitta i riksdagen, säger Sara Skyttedal.

– Kristdemokratin har en unik roll att spela i en alldeles för moderatdominerad allians. Jag vill bidra med tydliga förslag som gör skillnad för barn och ungas uppväxtvillkor. Vi måste stå upp för unga i utsatta situationer – som är offer för brottslighet, lever i trasiga familjer och utanförskap. Vi ska kämpa för en skola där trygghet och kvalitet är i fokus. Vi kristdemokrater ska också var det alternativet som i alla lägen tar strid mot liberalernas kvoteringsiver som går ut över familjernas frihet och barnens bästa. Kristdemokraterna ska vara med och göra skillnad i alliansregeringen efter 2014, avslutar Sara Skyttedal.

För mer information:

Sara Skyttedal
Förbundsordförande
skyttedal@kdu.se

Kalle Bäck
Generalsekreterare
0765-27 25 32
kalle@kdu.se

 

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD