Sara Skyttedal kandiderar till partistyrelsen

sara_riksdagenKristdemokratiska Ungdomsförbundets ordförande, Sara Skyttedal, har nominerats av flera partidistrikt och lokalavdelningar till ledamot av partistyrelsen. Idag meddelar hon att hon accepterar kandidaturen. 

– Jag vill vara med och påverka Kristdemokraterna i denna viktiga tid i svensk politik. Som del av en ny ledning hoppas jag kunna bidra till en vassare kristdemokrati som vågar utmana inom nya politikområden. När andra partier konkurrerar om att vara mest lika varandra behövs ett parti som står upp för vad vi tror på. I det söndertriangulerade debattklimatet behövs ett parti som står stabilt i sin värdegrund och med företrädare som har politiskt mod våga ta itu med de samhällsutmaningar som väljarna ser. Den möjligheten har Kristdemokraterna.

– Som förbundsordförande för ett av de associerade förbunden har jag redan idag en möjlighet att påverka då ungdomsförbundet har en ledamotsplats i styrelsen, men om jag får ett eget mandat hoppas jag få möjligheten att fortsätta även efter att jag slutat som ordförande i ungdomsförbundet.

För mer information kontakta:

Mario Shevchenko

Generalsekreterare KDU

0765-272534

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD