Mario Shevchenko slutar som generalsekreterare för KDU


11986318_10153522657115280_985285420867629040_nMario Shevchenko slutar som generalsekreterare för KDU

Under de senaste åren har Mario Shevchenko hunnit med att både vara valkoordinator, organisationssekreterare och generalsekreterare för KDU.

– Tiden i KDU har varit oerhört lärorik och något som jag alltid kommer att bära med mig. Det är ett förbund fullt av talanger som sätter avtryck i svensk politik. Jag har haft förmånen att arbeta tillsammans med många engagerade medlemmar och kollegor. Många av dem har blivit vänner för livet, säger Mario.

– Det har blivit dags för mig att gå vidare till nya utmaningar. Jag kommer fortsätta att jobba för kristdemokratin, nu med internationella frågor, bistånd och demokratiutveckling hos Kristdemokratiskt Internationellt Center (KIC), fortsätter Mario.

– Kristdemokraterna har framtiden för sig och vi ska kämpa vidare för att partiet ska växa kraftigt i valen 2018 med Ebba Busch Thor i spetsen. Här kommer KDU att spela en viktig roll och det känns bra att kunna lämna ett förbund som är så starkt rustat. Önskar vår nye förbundsordförande Christian Carlsson och alla andra KDU:are lycka till med ert viktiga jobb för ett Sverige präglat av frihet gemenskap och människovärde, avslutar Mario Shevchenko.
För mer information:

Mario Schevchenko
Generalsekreterare
087232534
mario@kdu.se

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD